Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyúčtování tepla, TUV, SUV a služeb za rok 2007

12. 4. 2008
V minulém týdnu předal správce, Plzeňské služby - správa nemovitostí s.r.o., všem vlastníkům vyúčtování služeb za období 2007.
Vzhledem k tomu, že správce předal vlastníkům s tímto vyúčtováním omylem špatné (staré) podklady (rozpočítání nákladů na jednotlivé vlastníky) od firmy Energie-Reality, která provádí odečty spotřeby tepla, TUV, SUV a následně zpracovává rozúčtování těchto nákladů na jednotlivé vlastníky bytů, nesouhlasí náklady uvedené v souhrnném vyúčtování s náklady uváděnými ve výpočtu od Energie-Reality. V nejbližší době bychom měli proto dodatečně dostat správnou verzi výpočtu nákladů od Energie-Reality, která odpovídá nákladům uváděným ve výsledném vyúčtování.

Zároveň byl v sekci Správa domu aktualizován graf vývoje teplot v předchozích letech a na základě vyúčtování spotřeby tepla byl zaktualizován také graf spotřeby tepla v domě od roku 1998. Zde je vidět, že vlivem zateplení domu (ale pravděpodobně částečně také vlivem mimořádně vysoké průměrné teploty v období topné sezony 2007) celková spotřeba tepla v domě klesla o cca 25% oproti roku 2006!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář